Latifa Gahouchi – Sénatrice – Députée régionale

Discours over & rsquo; Staat van de Waalse minister-president, Paul Magnette

Vind hier uit, l & rsquo; volledige toespraak van de minister-president van het Waals Gewest, Paul Magnette.
Een briljante speech op & rsquo; economische toekomst van Wallonië. Hij herinnerde d & rsquo; eerst dat onze groei en d & rsquo tarieven; werkgelegenheid hebben gevangen, of overschreden, Europese curves. Sinds & rsquo; industriële ineenstorting van onze regio, c & rsquo; is al een historisch feit. We moeten nu stoppen met deze negatieve gepraat over Wallonië zou worden trollen.
Paul Magnette zei dat & rsquo; s het & rsquo; inclusief ondersteuning op het ondersteunen van de oprichting van KMO's, maar ook voor degenen die al ons succes te versterken.
Minister President benadrukte het & rsquo; belang van automatisering en digitalisering van & rsquo; economie. Een trein niet te missen.
Merk op dat 12 hervorming van de bouw en de vereenvoudiging van start gegaan sinds het & rsquo; inhuldiging van onze regering: c & rsquo; is een historisch feit.
Er zijn veel uitdagingen in het bijzonder in het gebied van huisvesting voor onze groei van de bevolking tegemoet te komen. En d & rsquo; gebruik van onze rijke grondgebied. We don & rsquo; nog niet gewonnen, maar we zijn op de goede weg.

L & rsquo; volledige toespraak in onderstaand document
Paul Magnette toespraak staat van de Waalse 25mars2015

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus